Flavoured incentives & events

Diensten

OVERTUIGEN met incentives

U voelt de noodzaak om strategische boodschappen te communiceren, om uw team aan het denken te zetten, om uw klanten te belonen of bent u op zoek naar de juiste structuur of locatie hiervoor ? Afhankelijk van uw briefing, zullen wij voor u de ideale en geschikte infrastructuur vinden. De belevenis moet een motiverende beloning zijn voor alle deelnemers. In nauwe samenwerking met u zullen wij zorgen voor de organisatie tot in het kleinste detail :

  • Definitie van de doelstellingen
  • Communicatie van tussentijdse resultaten
  • Teasers
  • Het verzenden van motiverende uitdagende uitnodigingen en programma’s
  • Een op maat gemaakt programma met culturele, recreatieve of sportieve activiteiten, ver weg van de platgetreden paden…

Laat u VERLEIDEN door het gebeuren

Wij weten wat er voor u op het spel staat en zijn dan ook perfect in staat om die events te organiseren die méér dan uw verwachtingen zullen voldoen.

U bent op zoek naar dat pareltje, dat unieke aspect om uw nieuw product in de spotlights te zetten en om van de lancering een overgetelijk moment te maken ? Vertrouw op ons, wij vinden de oplossing en zorgen ervoor dat gedurende dat ene moment – avond, dag of verblijf – alle zintuigen maximaal worden geprikkeld en verleid.

Hospitality

Omdat bij aankomst van uw gasten de eerste indruk van essentieel belang is, hebben wij voor u een team samengesteld van ervaren, dynamische, drietalige hostessen (NL – FR – EN) dat voor een sprankelend, gepersonaliseerd onthaal zal zorgen dat uw gasten nog lang zal bijblijven. Ze zorgen voor een vlotte begeleiding van uw gasten.

 

Bovendien voorzien we een outfit die perfect aansluit met de sfeer van uw evenement om een totaalbeeld te creëren dat de uitstraling van uw bedrijf versterkt. Door hun professionele en discrete werkwijze zorgen ze ervoor dat uw VIP gasten zich op hun gemak voelen.

 

OVERTUIGEN par le séminaire :

U wenst uw strategische boodschap te communiceren, om met uw team te brainstormen, uw klanten te belonen en op bent op zoek naar het juiste kader voor dit gebeuren. In functie van uw briefing vinden wij het de ideale locatie, inclusief aangepaste infrastructuur.

Deze uitstap is een belong voor uw team bij het behalen van vooropgeplaatste objectieven. In samenwerking met uw hele team, nemen wij de organisatie in handen van:

Vous éprouvez la nécessité de communiquer des messages stratégiques, de faire réfléchir vos équipes, de récompenser vos clients et vous recherchez le cadre propice pour cette opération. En fonction de votre briefing, nous trouverons pour vous le cadre idéal et l’infrastructure adaptée. Le voyage constitue une récompense motivante pour les participants devant atteindre des objectifs chiffrés. Tout en collaborant étroitement avec votre équipe, nous nous occuperons de l’ensemble de votre organisation dans les moindres details :

  • Definitie van objectieven
  • Communicatie van tussentijdse resultaten
  • Teasing
  • Het verzenden van motiverende uitdagende uitnodigingen en programma’s
  • Een op maat gemaakt programma met culturele, recreatieve of sportieve activiteiten, ver weg van de platgetreden paden…

MOTIVEREN met Teambuilding

 

Omdat zelfs de beste teams permanent dienen gemotiveerd, versterkt, herbrond en getraind te worden, heeft Caffe con Latte teambuildingprogramma’s ontwikkeld met talloze mogelijkheden aangepast aan uw specifieke uitdagingen. Een effectieve teambuilding heeft als basis een stevig training-en/of coachingelement en daarom kunnen wij desgewenst nauw samenwerken met ons zusterbedrijf meetrix – Inspires to perform !. Zij hebben een jarenlang ervaring in verschillende bedrijftakken en ontwikkelen aangepaste programma’s voor personal en/of teamcoaching voor executives, managers, verkopers, techniekers…